Judge your life based on your best day.

Stort GRATTIS Åsa och Johan som var snabbast svenska/svensk i IRONMAN WORLD CHAMPIONSHIP HAWAII 2014. Såååå häftigt – det var härligt att följa er kamp mot elementen och kroppen signaler.

Grattis Sussi – living the dream! I januari 2013 viskade till mig du att du bestämt dig för att prova köra en Ironman – ett försök som gav mersmak… Att kvala till och sedan genomföra Kona året efter – det går egentligen inte. Tror det var H Ford som sa: ”Whether you think you can or you can’t your’re right.”

Sussi- You obviously thought you could!

Grattis Henke Blåder – underbart att dina helhjärtade satsning ger sån utdelning. Nu är du IM World Championship finisher!

Concrats Adrial – amazing – you did beat everybody else living in Sweden 🙂

Och grattis Nelker som kände att det funkade hela dagen, och Magnus o som slet sig i mål fast det inte funkade!

Annika och Fredrik som gjorde det igen!

Bibben – mäktigt!

Ja – grattis ni alla som genomförde detta makalösa kraftprov.

Sebastian Kienle – segraren i herrklassen hade varit skadad och så när gett upp och åkt hem för någon vecka sedan, men bestämde sig för att köra ändå. Bra beslut…han tog ledningen under cykelmomentet och sprang som en galning och utökade (!) ledningen under de första milen. Sprang maran på 2.54 (!) i den hettan och säkrade segern med marginal.

Han sa efter målgång – ”don’t judge your life based on your worst day, judge it based on your best day! ”

Bra fras som jag tar med mig för att plocka fram en dålig dag.

Min stora förebild för dagen avslutningvis: Mirinda Carfrae

Hon klev av cykeln utan att ens vara topp 10 med drygt 14 min (!!) till ledande Ryf (regerande världsmästarinna på 70.3). Hennes löpning var helt makalös och underbart inspirerande. Kolla in den när du får tillfälle! Hon tog ikapp konkurrenter en efter en. Först med ambitionen top 5, sedan top-3, sedan för att försvara sin titel. Vilket hon gjorde genom att springa på 2.50!! 11 sek snabbare än när hon slog banrekordet förra året! Inspirerad av allas prestationer som jag följde i natt tog jag ett 50 min feel good pass i höstkvällssolen. Tiden tog jag dagen till ära med min IM Kona jubileumsklocka från förra året (Johan – du har ju en likadan 🙂 ) Tanken med dagens pass var att njuta och lite grann låtsas att jag var Mirinda 🙂

IMG_2214.JPG

IMG_2205.JPG

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s