Join the inagural Invictus Tri Camp!

Varje lång resa börjar med ett steg.
Nu tar vi det.
Invictus Travel & Training är vårt sätt att gå från tanke till handling för att skapa lycka och få människor att känna sig starkare både fysiskt och mentalt. Trenden är tydlig idag, allt fler ägnar sig åt träning i olika former, och många vill kombinera en resa med träning. Det kan vara enskilda personer, klubbar, företag eller kompisgäng. Det kan vara individer med höga ambitioner rent resultatmässigt och det kan vara personer med välmående som främsta målsättning.

Vi vill göra det enklare för dig som vill uppleva en bra träningsresa eller ett bra träningsevent över t.ex. en helg. Gemensamt för allt vi gör skall vara att du upplever dig stärkt både fysiskt och mentalt efteråt. Det är det vi kallar You. Just stronger. Med det vill vi också kraftfullt signalera att du har det i dig. Du skall inte bli någon annan. Du skall utgå från dig själv och att du är bra, och bygga vidare på det.

Vi har formulerat vår mission som: Vi skall skapa lycka.
Vi har också en gemensam vision: Vi vill bygga upp en träningsreserörelse som årligen får allt fler att utvecklas och må bättre i livet.

Låter det ambitiöst? Bra – vi vill mycket med detta och vi tror på det vi gör.

Men som sagt, varje lång resa börjar med ett steg, och tar vi det första i form av Invictus Tri Camp v. 17. (18-25 april). Vi åker till Girona, Spanien där vi samarbetar med ett mindre sporthotell som har egen simbassäng och perfekta förutsättningar för cykel- och löpträning. Hotellet används även av brittiska triathlonlandslaget och proffs från olika länder så vi är i goda händer. Vi genomför det som ett triathlonläger för max 20 personer och då har vi bokat hela hotellet. Vi har valt att rikta oss till dig som idag ligger på en nivå på runt 10-11 h på en Ironman för detta läger som leds av Calle Brümmer.

I den bästa av världar hade vi också släppt vår hemsida idag, men nu skall vi inte låta det bästa bli det möjligas fiende, utan vi bjuder in till detta direkt.

Maila oss på info@invictustravel.com så skickar vi dig en produktbroschyr för lägret i form av en PDF. Skriv ”Info Invictus Tri Camp v.17” i ämnesraden.

Och du – även om du inte vill ha info om denna resa dig så skicka din e-mail till info@invictustravel.com så skall vi se till att du får våra nyheter. Skriv då ”Invictus nyheter” i ämnesraden.

Välkommen till Invictus – You. Just stronger!

LakePan

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Join the inagural Invictus Tri Camp!

  1. nisse skriver:

    det kanske stavas ‘inaugural’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s