Off season 2.0

As good as it gets.

IMG_2341.JPG

Något som jag verkligen älskar med triathlon är kulturen.
Visst – när startskottet går så är det race. Må bäste kvinna/man vinna. Vi ger allt i visshet om att vid mållinjen finns ett varmt omhändertagande och droppställning.
Men ”communityn” är så innerligt välkomnande och hjärtlig. Det är verkligen så att alla som når mållinjen är en vinnare. För motståndaren är ändå på något sätt mer utmaningen än de andra deltagarna. Det gör det också så mycket lättare att umgås vid sidan av banan, och det är, tycker jag, tydligt att det är så mycket en livsstil: Vi älskar utmaningen – gör du också det? Kul! Välkommen!
Hur förklara det för en utomstående?
Ett svar kan vara:Det måste upplevas!
Och så är det ju. En kultur kan inte läras ut, den kan bara levas ut. Så vilken tur att det finns de som ger oss möjlighet att leva denna kultur även off season. Extra kul är det att den unga sporten Swimrun på något sätt får springa ur samma källa och att de två får dela en gemensam nämnare i kulturen.
Allt detta förkroppsligas i residens Antonov när triathlon- och swimrunfamiljen möts i ett ”från A till Ö-party”. Till exempel Antti, Björn (X2) Calle/Colting/Carro, David/Daniel, Emma/Erika, Fredrik (x2) Finn, George, Henrik, IM, Jonas, Kina, Lelle/Lars/Lena, Micke/Matts/Marika, Nelker, Olle, Pontus/Pär/Pål/Peter, Stefan/Sanna, Thomas, U2, Vera, Wim, …Hela vägen till Ö förstås. Med 90 pers på plats så täcktes Tri/Swimrun alfabetet lätt in.
Självklart var inte alla där. Självklart finns det andra fester. Förhoppningsvis lika bra.
Det handlar ju inte främst om att vara bäst – utan att köra, ha kul och känna att du lever!

Jag hoppas du verkligen lever din off season fullt ut. Då kommer du också kunna peaka när det är dags för leverans på tävlingsbanan.
Från mig ett stort tack till Fam Antonov.

IMG_2333.JPG

Detta inlägg publicerades i Idrott, Ironman, Off season, Tävling, Träning, Triathlon. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Off season 2.0

  1. Eric Sjöström skriver:

    Härligt med en kultur som baseras på ”att leva” där Triathlonresan med vänskap och hälsa är lika viktig som målet. Ser fram emot att få många nya vänner i Triathlonfamiljen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s