You. Just stronger – ett projekt och en föreläsning

You. Just stronger – en kort fras som sammanfattar ett synsätt; Att du har det i dig. Att du är bra som du är, samtidigt som det finns en outnyttjad potential i dig. En outnyttjad potential som vi vill bidra till att du når – förutsatt att det är det du vill.

Det är detta synsätt som är min utgångspunkt i alla coachande situationer och under mina föreläsningar. Gillar du tanken så kika gärna in på Facebook på sidan som är tänkt att byggas upp runt detta resonemang. Markerar du ”Gilla” där så skall vi se till att hålla dig uppdaterat på utvecklingen av detta projekt.

Och nu har jag fått möjlighet att föreläsa på Friluftsresedagarna på Folkets Hus i Göteborg söndagen den 12 oktober kl 12.30-13.10.

Titeln på föredraget är:

IRONMAN HAWAII – FRÅN MÅLBILD TILL MÅLLINJEN – YOU. JUST STRONGER 

Under föreläsningen kommer jag både ge en bild av loppet som sådant, och dela med mig av några av mina viktigaste verktyg och modeller för att lyckas med träning och tävling parallellt med fulltidsjobb och familjeliv; En situation som jag vet att jag delar med väldigt många. Heltidsproffs kan fokusera på träningen och allt som hör där till, och således lägga upp sin tillvaro och träning utifrån det. Men vi andra har helt andra förutsättningar att ta hänsyn till, därför behöver vi också lägga upp vår tillvaro och träning på ett annat sätt. Men det går, bara vi bestämmer oss. Min målbild för dagen att du skall gå från föreläsningen med både en rejäl dos inspiration och med konkreta verktyg som du bestämt dig för att börja använda direkt för att lyckas med dina ambitioner. Så att du går därifrån som dig själv – bara lite starkare mentalt. Välkommen!

Calle_0027

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s