Ironman 70.3 – kände mig stark idag

Ambitionen för dagen var att få till ett bra race och ta en kvalplats till VM. Det gick riktigt bra: Vann min AG och kom rätt bra totalt också vad jag förstår. Jag har sett en resultatlista som pekar på 9:a totalt. Tack Magnus Forss. Det lär väl bli klarlagt så småningom, segern i AG är i alla fall klar 🙂

Körde mitt eget lopp och kunde köra ganska avslappnat hela vägen. Ffa löpningen kändes riktigt ”skön”, om än lite jobbig. Blir ju gärna så på sista sträckan.

Extra kul att få så mycket hejarop längs banan. Tack alla för det.
Extra roligt att ha föräldrarna på plats – det är inte så ofta det ges möjlighet till det.
Coach tack till min Åsa.

Sluttid ca 4.15.

Kände mig stark idag.

IMG_2089.JPG

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ironman 70.3 – kände mig stark idag

  1. Svante Olofsson skriver:

    Härligt jobbat, grattis! Följde med loppet (det var lite strul med resultatlistan för 45-50 AG, men man kunde följa med er klass skillt) och var riktigt imponerad. Otroligt bra sprunget, helt sjukt bra att springa under 4 minuters fart!

  2. Svante Olofsson skriver:

    Du blev 1:a i 45-50 och 9:a totalt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s