SM 5:a – Toppennöjd!

Jag må känna mig som en cup cake utan topping, men jag är toppennöjd med dagens tävling. SM långdistans. P g a kyla kortad simning till 3000 m, 120 km cykel och sist 30 km löpning. 13 grader och regn – så det blir lite utmaning 🙂

Slutade som 5:a på SM och 7:a totalt i tävlingen! (Rasmus Henning Fra DK och australiensare var också före i totalfältet.

Suddig bild – passar då hela dagen var lite immig.

Speedsuiten från Fusion var kanon – liten chansning eftersom jag fick den igår och aldrig provkört den. Stort tack till Linnea som ställde upp med både husrum och dessutom lagning nu när min supercoach (och hustru sedan 20 år på onsdag) Åsa inte kunde vara på plats.
Linneas insats var avgörande – hon gav mig Enervit superbränsle både vid 3 och 7 km på varje varv – stoooort TACK!

En utförligare race report kommer – nu skall jag först njuta medan jag kör hemåt.

20140628-194929-71369381.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till SM 5:a – Toppennöjd!

  1. Anna Sohlberg skriver:

    Det låter ändå som om du toppade cup caken med dagens insats på loppet 🙂
    Gratulationer från en triathlon västare
    /anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s