Cup cake utan topping

En cup cake består mest av en rätt vanlig muffin, och den utgör således en helt nödvändig bas. Toppingen är mest socker, men samtidigt; utan topping blir det liksom ingen cup cake. Utan mest en genomsnittsmuffin.
Muffins kan förvisso vara gott – men jag har allt ambitionen att vara mer lik en cup cake.

På lördag har det gått fyra veckor sedan fall och revbensbrott. Det gav å ena sidan ett tillfälle för fysisk och mental vila, men det var inte riktigt den uppladdning jag tänkt mig inför helgens SM i Motala.

Efter några veckors närmast total inaktivitet (avser träning – på jobbet har vi verkligen fullt tryck), kunde jag ändå komma igång inför förra helgens sprint i Varberg. Hade både simmat, cyklat och sprungit – om än i beskedligt tempo.
Varberg blev gav positivt besked. Vaknade till utsikten från Varbergs kurort vilket förstås var en smakstart på dagen. Så skulle jag vilja bo inför alla tävlingar 🙂

20140626-225626-82586929.jpg

Loppet i sig gick bra – Gött!
På simningen kunde jag andas åt båda hållen utan särskilt mycket smärta i revben/lungsäck. Bytena tog lite väl lång tid, men cyklingen kändes bra. Banan är ju minst sagt händelserik, så på så sätt var det riktigt kul, även om jag tappade lite till Martin Flinta o Co i täten. Den avslutande löpningen tog en stund att komma in i, men jag noterades ändå för näst bästa löptid så det blir godkänt.

Överlag känner jag att grunden är på plats, men toppningen har förstås inte kunnat bli av. Samtidigt är jag väldigt glad att jag redan kan köra så pass igen. Så nu ser jag fram emot SM Långdistans på lördag. Även om jag kommer dit som en Cup Cake med bra grund men utan topping 🙂

20140626-230506-83106471.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Cup cake utan topping

  1. bjaeren skriver:

    Linus har haft lite problem med utslag och har inte kunnat använda sin protes så mycket, och i lördags när du var i Varberg så hade han en riktig deppedag därför kom vi inte in. Men jag önskar dig ett STORT Lycka Till idag med eller utan topping 🙂 Och så hoppas jag vi ses på Tjörn!
    Ha det gott!
    Pia och Linus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s