Ont & Gott & Blandat > Det går framåt även om det står still.

Uppladdningen inför Motala och dessförinnan Maleryds triathlon har ju knappast varit den tänkta p g a min lilla fadäs med revbenen.

Men nu känner jag att det går stadig framåt och räknar med start – kul! Idag har jag t o m simmat. Väldigt väldigt kort (200 m) men det berodde mest på att det var väl kallt i vattnet. Syftet var att testa om det gick att komma i och ur våtdräkten och dessutom simma inklusive vridning för andning – och det gick nästan smärtfritt. Så: Jag lär kunna simma på söndag i Varberg.ImageImage

Sedan är det ju cykel – här har det också gått framåt. Även om det bokstavligen stått still…eftersom all cykling skett på Monarken för att sakta komma tillbaka. Idag lyckades jag t o m köra en form av tröskelintervaller! Visst hugger det till emellanåt, och jag kan inte köra så hårt så att jag måste andas allt för tungt, men ändå: 5 x 8 min på 280-290 w är det första kvalitetspasset på några veckor 🙂

Återstår att under veckan testa ute på Illiciton och se så det funkar också, men cykla lär jag kunna göra på söndag.

Sen har vi ju då löpningen. Här har det också gått framåt, och jag fick till korta (30 min) pass må, tis och onsdag. Eftersom det var de enda passen de dagarna och det ändå får ses som ett framsteg, så är det uppenbart att jag inte kommer komma fullpreppad till Motala, men det var bra pass på ett speciellt sätt: Löpningen under en IM gör ont – det vet de flesta som testat. Men det är svårt att till vardags träna med den smärtan, den infinner sig liksom inte bara för att du tar i. Nu hade jag rejält ont från första steget! När jag kom på det blev jag riktigt inspirerad – fast jag precis startat löpningen fick jag jobba stenhårt med att inte smärtan skulle påverka min löpning och det är ju precis så som det är under en IM-löpning – så jag fick 3 st smärthanteringspass i rad på ett väldigt tidseffektivt sätt 🙂

Nu är ju inte revbensbrott något jag kan rekommendera, men det blev ett bra exempel på att vi inte kan påverka alla situationer vi hamnar i, men att vi absolut kan påverka våra reaktioner på de situationer vi hamnar i.

Jag hoppas du mår prima, och att du när du har otur lyckas finna ett sätt att reagera så att du ändå kommer så bra som möjligt ur situationen.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s