Performance review process 2103

Nyårsafton 2013

Det är tid att summera året. Målstyrning handlar om att ha tydliga mål för att styra den dagliga verksamheten – i detta fall träning och tävling i triathlon.
En del är också att efter perioden se på utfallet – blev det som tänkt?
Målen för året var ambitiösa och inspirerande, så som jag vill att mål skall vara för att fungera som den där viktiga kompassen i vardagen. Jag har slitit, svettats och pressat mig under träning (och tävling). Jag klämt in korta effektiva pass när det knappt funnits tid, eftersom alternativet inte varit ett långt bra pass utan inget pass. Jag har avstått från en hel del roligt och trevligt som en konsekvens av att jag valt fokus på det som skulle leda mot mina mål.
Många gånger har jag påmint mig om att det är högst frivilligt – det är något jag vill – inget jag måste.
Målen har fyllt sin funktion under året, och resultatet har varit FANTASTISKT. Övergripande målet var formulerat som FFvFF; i Finfin Form vid FyrtioFem. Jag ville känna att jag är i fin form det år jag fyller 45. Till detta var kopplat några mått i form av placeringar. Topp 10 i Sverige (fem duathlon) och topp tre resp fem i Ironmanseriens tävlingar.
Utfallet på bild:

20131231-132401.jpgDagen till är ära är Fusions fantastiska material utbytt mot en kostym ur Rykiels sortiment – inget för triathlon – men väl för en triathlet 🙂

Från vänster:

Årets första start gav SM-brons på Duathlon SM 🙂
Sedan Berlin 1/2 Ironman – seger i min klass 🙂
Därefter Frankfurt Ironman EM – seger i min klass 🙂 🙂 🙂
Inte med på bild: SM olympisk 15 plats. SM 1/2 IM 5:a (sjua totalt med internationellt delt inräknat). I Sverige kör jag seniorklass.
Längst till höger: Ironman VM Kona 4:a i min klass 🙂 🙂 🙂 med riktigt bra tid som gör mig till den näst snabbaste svensken någonsin på Kona som i år hade 35 års jubileum.

Den observante ser Åsa i bakgrunden – bakom varje framgångsrik man… tack älskade Åsa – 2014 är det vi som har jubileum –20 år som äkta makar.

Tack alla för stöd i olika former – snart kommer målen för 2014 och jag ser mycket fram emot ett nytt spännande år.

Jag hoppas du kan se tillbaka på många fina stunder från 2013 och sedan formulerar mål som ger dig kraft och energi för att skapa dig ett FANTASTISKT 2014.

Bästa nyårhälsningar Calle

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s