Om våndan av att sälja sig på auktion

Att testa nytt är att utvecklas…

Och det är inte alltid bekvämt – det vet nog alla.

Just nu testar jag ett nytt sätt att bidra till Star For Lifes verksamhet. Det är utan tvekan en verksamhet som är värd all hjälp den kan få. Så jag sa ja till möjligheten att erbjuda en föreläsning på auktion där hela det arvode som buden stannar på går direkt till Star For Life.

Om jag skulle skänka ett normalt arvode – så blir det verkligen en god hjälp. Men nu är det ju ”marknaden” som sätter ribban. Och marknaden utgörs bara av de som kollar in på auktionen… De flesta har nog hört talas om Måns Zelmerlöw och Lena PH, liksom Triple & Touch. Men ärligt talat – hur många har hört talas om Carl Brümmer?!

Det blir helt klart en märklig känsla. Jag vill ju förstås dra in så mycket pengar det bara går till Star for life. Det gör ju att jag vill att budgivningen skall ta fart ordentligt. Känslomässigt är det nog dock mer en utmaning att hantera det faktum att det är jag som värderas – eller åtminstone en dag med mig.

Det blir spännande att se hur det slutar. Kanske behöver jag lite terapi efteråt.

För att bidra – gå in på auktionen och lägg ett bud innan julafton: Star For Life – act good.

Då får du dessutom chansen till en inspirationsföreläsning på det tema ni väljer – kanske med Ironman fokus ? – eller om personlig utveckling – något som vi alla behöver för att må och prestera riktigt bra – även om det inte alltid är bekvämt…:-)

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s