En ö ödla

De gröna små ödlorna är väldigt förtjusta i sötsaker, så de dras till frukostbuffén som bl a bjuder på amerikanska pancakes med grädde, jordgubbstopping och blåbär. Själv äter jag mest gröt. Och papaya förstås! samt omelett på två ägg. Två ägg varje frukost var rekommendationen från Enervit Mats, och det har tillsammans med R2 efter varje rejälare pass helt klar haft god effekt sedan jag började med det i våras. Klart färre sjukdagar, vilket jag hoppas skall hålla i sig även framöver.
I morgon kör jag första riktiga träningen här. Hade sedan tidigare beslutat att inte träna de två första dagarna för att först ställa om i tid. Det har också gett mig mer tid för jobb idag vilket känns bra. För att ändå röra lite på mig inför morgondagens pass körde jag 6 km lätt löpning på em upp till Queen K highway. Kände mig klart piggare efter det, så det var nog rätt. Får se hur pigg jag är efter lite intervaller i morgon 🙂

20131003-202634.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s