8.57.54 – 8:a på SM Ironmandistans = Sub9Top10

Betydelsen av målbild under en Ironman kan inte överskattas. Aldrig har jag mött en så tuff motståndare som klockan – Inte en svacka, inte ett misstag, inte ens en kisspaus – utan klockan tickar envetet och obönhörligen vidare sekund för sekund hur mycket motvinden än tar i, och hur mycket solen än steker i villakvarteren under maratonloppet.

Jag återkommer med med mer samlade reflektioner – nu vill jag uttrycka:

1) Jag är oerhört glad att jag stod emot smärtan och lyckades springa med fokus på hur det skulle kännas sedan, och tränga ut tankarna på hur det kändes just då

2) Tack Åsa – min underbara hustru som dök upp vid varje langningsstation på maran och försåg mig med vätska – utan din insats hade jag helt enkelt inte fixat det. Vilket team vi är 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till 8.57.54 – 8:a på SM Ironmandistans = Sub9Top10

 1. Peter Oom skriver:

  Stort grattis – du såg väldigt fokuserad ut på löpningen. Själv bommade jag sub9. I år. Lite för stark motvind och lite för dåligt långdistanstränad på löpningen gjorde det omöjligt. Grattis iallafall .

 2. Magnus Forss skriver:

  Stort grattis, jag hoppas verkligen du njuter!! Det är du värd!

  • triathletcalle skriver:

   Tack Magnus – Som du skrev inför loppet – det sitter i huvudet! Det hade jag med mig under löpningen.
   Gött att se att du börjat cykla regelbundet…snart ses vi i simhallen 🙂

 3. Caroline Filipsson skriver:

  WOW – stort grattis! Så spännande det var att följa dig och alla andra klubbkompisar via nätet i lördags. Härligt att du grejade målet! 🙂

 4. Erik Arnström skriver:

  Härligt att se dig springa (du fastnade ngn gång i kameran, men du var nog för fokuserad för att höra mitt ”Kämpa Calle!”, och gött att se dig klara målsättningen. Fint också att se dig jaga nästan 20 år yngre Oscar, det finns hopp även för oss som kommer igång lite senare!

 5. Chrisse skriver:

  Oh va roligt att se dig klara ditt mål så, så, så fokuserat och snyggt. Det var spännande att följa dig vid sidan av banan. Väntar med spänning hur nästa slogan för din målsättning ska heta….. Stort, stort GRATTIS! Riktigt strongt att göra detta trots din krassliga start på säsongen. Hälsa familjen och fira hårt och länge 😉

  • triathletcalle skriver:

   Tack Chrisse!
   Det funkar ju när klubbkompisar stöttar längs banan! Vill också kommentera att jag blir imponerad när jag möter dig vid incheckning kl 6 delandes ut TriVäst flaskor så att vi är rätt kittade inför start – mycket snyggt!
   Har ännu inte formulerat ny slogan…återkommer 😉

 6. Wolffram skriver:

  Imponerande att klara ditt tuffa mål! Det var en ordentlig utmaning och sen fick du inte riktigt alla förutsättningar med några eländiga förkylningar – men du fokuserade och löste uppgiften! Härlig inspiration för oss andra!

  • triathletcalle skriver:

   Tack TW!
   Och tack för att du gör dig synlig när du hejar på under tävling – det är en energikick att se dig under loppet – det gör verkligen skillnad för mig!

 7. triullis skriver:

  Jätte stort grattis ….njut av din seger 🙂

 8. sara gradling sjöström skriver:

  GRATTIS, så jäkla grymt kört Calle!!! Alla dina gamla vänner på AZ hälsar och är mäkta imponerade. Själv förbättrade jag mig med 46 min sedan ifjol men har MASSOR att jobba på med löpningen. Nästa år då jäklar…
  Ha det gött!!!
  Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s