Ditt liv har format dig – men du formar ditt liv!

2008 tränade jag någon gång i veckan. Jag hade ett stimulerande arbete och ett bra liv i största allmänhet.
Det var det året jag skulle fylla 40, så jag fick ibland frågan om jag upplevde någon 40 års kris – men det gjorde jag inte – och har inte gjort sedan dess. Men jag funderade en del över tillvaron i det lite längre perspektivet: Vilket liv skulle jag vilja se tillbaka på när jag blev 65?

Det blev av någon anledning väldigt tydligt att jag med mina val styr vad jag sedan kan se tillbaka på – ganska självklart, men inte alltid så uppenbart.
Alla de tankar som frågeställningen gav upphov till är nog knappast av allmänt intresse – men: Jag fick en start i Kalmar 2009 av min kära hustru och tog upp träningen igen. Så småningom formades bilden av att jag ville se tillbaka på en lyckad come back. Så jag började träna och tävla allt mer målmedvetet.
Detta har nu resulterat i att jag för 2011 ingår i Triathlon Västs Elitgrupp. Vid 42 års ålder 🙂 Och jag tänker som jag tidigare nämnt vara bland de tio första i mål på alla SM-starter i seniorklassen.

Det ser jag fram emot att se tillbaka på!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ditt liv har format dig – men du formar ditt liv!

  1. Odda skriver:

    Hur coolt som helst! Känner igen mig lite i det du beskriver och jag hoppas också ingå i en elitgrupp när jag är 42 år(om 2 år) 🙂

  2. Chrisse skriver:

    Ska bli spännande att (fortsätta) följa dina framgångar, nu i Elitgruppen där du hör hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s