Välkommen!

Sub9Top10 – Det är det jag bestämt mig för att uppnå 2011.

Vad har du bestämt dig för att nå? Vad vill du uppnå med din träning – och hur skall du i så fall nå dit?

Ett led i min väg mot sub9Top10 2011 är att skapa en struktur runt min träning och mitt tävlande som stödjer målet. Denna sida är en del i den strukturen – Den skall fungera som en ingång för de som till äventyrs vill veta något om mitt sätt att träna, tävla och förhålla mig till sporten – och samtidigt skapar den en möjlighet för mig att få input och samordna länkar som kan bidra att jag når mina målsättningar.

2011 blir ett spännande sportår!

Det här inlägget postades i Triathlon, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Välkommen!

 1. Ashkan skriver:

  Grymt kul att du börjat skriva här Calle.
  Otroligt inspirerande och kul att följa dig inför din satsning 2011.

  ps. vilken meritlista från 2010, makalöst !
  Kör hårt och lycka till !

  mvh:Ashkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s