Välkommen!

Sub9Top10 – Det är det jag bestämt mig för att uppnå 2011.

Vad har du bestämt dig för att nå? Vad vill du uppnå med din träning – och hur skall du i så fall nå dit?

Ett led i min väg mot sub9Top10 2011 är att skapa en struktur runt min träning och mitt tävlande som stödjer målet. Denna sida är en del i den strukturen – Den skall fungera som en ingång för de som till äventyrs vill veta något om mitt sätt att träna, tävla och förhålla mig till sporten – och samtidigt skapar den en möjlighet för mig att få input och samordna länkar som kan bidra att jag når mina målsättningar.

2011 blir ett spännande sportår!

Detta inlägg publicerades i Triathlon, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Välkommen!

 1. Ashkan skriver:

  Grymt kul att du börjat skriva här Calle.
  Otroligt inspirerande och kul att följa dig inför din satsning 2011.

  ps. vilken meritlista från 2010, makalöst !
  Kör hårt och lycka till !

  mvh:Ashkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s